Little Love Studio

 

Wat leuk dat jij nieuwsgierig bent naar ons! Little Love Studio is een webshop vol leuke items voor je kleintje, jezelf of om cadeau te doen. Nog meer weten? Lees dan snel verder.

Moeder
Toen ik (Silvana) in 2019 zwanger werd van onze eerste dochter, groeide naast mijn buik ook mijn liefde voor babyspulletjes. Ik miste een plek waar ik alles wat ik leuk vond kon vinden. Neem dat en een ondernemende man; en zo is Little Love Studio geboren. In het begin was er overduidelijk meer van meiden dan voor jongens. Maar sinds de komst van onze kleine man in mei 2022 is het assortiment weer wat meer in balans.

Assortiment
We doen elke dag ons best om weer op zoek te gaan naar de leukste items en merken voor jou kleintje. Van aankleding van het kamertje, tot slaapzakjes, tot prachtige gepersonaliseerde items. Dat laatste is overigens echt super leuk om cadeau te geven. Als ouder ben je zo trots op je kleintje dat je het liefst de naam van de daken wil roepen. Hoe leuk is dan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde ballon? Super leuk om de kamer aan te kleden.

Groeien
De webshop groter laten groeien zonder zijn persoonlijke touch te verliezen is ons doel. We zijn de webshop gestart met ons eigen vermogen en tot op de dag van vandaag doen we het allemaal met ons eigen geld. Jij kunt daar zeker bij helpen. Uiteraard door bij ons te bestellen. Maar ook ons feedback te geven, ons te volgen op Instagram en/of Facebook of onze website te vermelden op je verlanglijstje. Daar help je ons enorm mee.

We hopen dat je net zo enthousiast wordt van ons assortiment als wij. Heb je nog vragen, feedback of tips? Dan kun je een WhatsAppje sturen of bellen naar 06-83538954, of stuur een mailtje naar info@littlelovestudio.nl

Liefs, Silvana & Dustin