Little Love Studio

 

Little Love Studio is opgericht door Dustin en Silvana, ouders van een kleine meid. Daar waar Dustin zorgt voor de webshop en het administratieve deel houd ik, Silvana, me bezig met het maken en inkopen van de leukste babyspulletjes. 

Toen ik in 2019 zwanger was, groeide naast mijn buik ook mijn liefde voor babyspulletjes. Ik kon mezelf dagen vermaken met het bekijken (en kopen) van al die leuke spulletjes. In februari 2020 beviel ik van onze dochter Mara. En mijn liefde voor babyspulletjes is nooit meer weggegaan.

Verwend met een naaimachine begon ik met het maken van aankleedkussenhoezen en hydrofiele doeken. Al snel was er de wens om hydrofiele doeken met eigen print te hebben. Samen met een Nederlandse designer hebben we gewerkt aan prints en al zeg ik het zelf, het resultaat is prachtig! Het lijkt net of de prints rechtstreeks op de stof zijn geschilderd.

Naast onze eigen hydrofiele doeken vindt je hier ook handgemaakte aankleedkussenhoezen, bijtringen en het prachtige houten speelgoed van MinMin Copenhagen. Een prachtig merk wat alleen gebruik maakt van kindvriendelijke verf op waterbasis. Naast dat het veilig en leuk is om mee te spelen, staat het ook prachtig in huis.

Er is nog meer, neem een kijkje. En mocht je na het bezoeken van de website nog vragen hebben. Stuur mij dan gerust een WhatsApp of e-mail. Ik help je graag!

Liefs, Silvana
Little Love Studio